Duben 2008

HSM

29. dubna 2008 v 19:53 | Klářin deníček |  HSM - videa
You are the music in me.(Sharpay Version)
High School Musical on Hannah Montana
Nepovedené scény.
You are the music in me.

videa z HSM 2

29. dubna 2008 v 13:19 | Klářin deníček |  HSM - videa
Work This Out
What Time Is It?

Video HSM

29. dubna 2008 v 13:04 HSM - videa
Something New :-)

Hlavní postavy - foto

28. dubna 2008 v 18:38 | Klářin deníček |  HSM - photoshooty

A další fotky HSM 2

28. dubna 2008 v 18:28 | Klára |  HSM 2

Poznej celebritu - 1

25. dubna 2008 v 14:56 | Klářin blogísek |  Poznej celebritu
Kdo je na obrázku???
Jak se vede??
Kdo? Vannesa nebo Ashley? Koho máš radši??
Kdo? Zac nebo Lucas? Koho máš radši?
Tak ahoj!!

1. spřátelený blog - veverkazemanka

25. dubna 2008 v 14:11 | Klářin deníček
veverkazemankaJe to fakt supa bloček tak se tam jukněte!!!

Ikonky HSM

22. dubna 2008 v 12:21 HSM - ostatní blendy atd...
Doufám, že se vám tyto ikonky líbí!

Avril Lavigne životopis

21. dubna 2008 v 19:28 | klářin blogísek |  Avril Lavigne
Avril Lavigne-životopis

Avril Lavigne

Zpěvačka
Datum narození:
27.09.1984

Místo narození:
Napanee, Ontario, Canada

Znamení:
Váhy

Životopis:
Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears. Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu.

Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain.



Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Brzy poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je několika nahrávacím společnostem. Naštěstí si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto odjela do Manhattanu v New Yorku, kde z ní chtěl Reid udělat popovou zpěvačku klasického formátu. Ona však chtěla být jiná, chtěla být umělcem, který je spojen s tvořením písní, jež zpívá. Proto se Avril rozhodla odjet na západní pobřeží do Los Angeles. Zde se spojila s vydavatelstvím Nettwerk Managementem a producentem/skladatelem Cliffem Magnessem. To jí nechalo zcela volnou ruku a texty si proto Avril píše sama.

Spolu s Cliffem dokončili singl Complicated, který se stal ihned velkým hitem, jež válcoval žebříčky všech možných hitparád. Tento úspěch byl obrovský a Avril nazpívala debutové album "Let Go" (2002). Pět týdnů po vydání se stalo platinovým a jeho úspěch stále roste.

Avril zpívá se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, bas kytarista Mark Spicoluk, kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Své celosvětové turné začala prvními návštěvami Japonska, Evropy a v Austrálie.

Avril Lavigne - foto

21. dubna 2008 v 19:22 | Klářin blogísek |  Avril Lavigne
Avril je moje favourite zpěvačka! :-)

Ewa Farna - životopis

21. dubna 2008 v 18:37 | Klářin blogísek |  Ewa Farna
Ewa Farna Narozena: 12. 8. 1993, Třinec

Oblíbená hudba: Kelly Clarkson, Pink, Simple Plan

Koníčky: závodně lyžuje za Ski Beskyd Velká Rača
Ve zpěvu vyhrála:

2004 - okresní soutěž ve Frýdku-Místku

2005 - evropský festival v Polsku

2006 - televizní pěvecká soutěž Šance na úspěch

2006 - Český slavík Mattoni 2006 - Objev roku
První singl: Měls mě vůbec rád

Oficiální tisková zpráva Universal Music

Ewa Farna je 13tiletým zjevením na české scéně populární hudby. Po mnoha letech se objevila v Čechách teenage zpěvačka s obrovským talentem a pěveckým potenciálem. S energií a emocí v hlase, která je naprosto ojedinělá. Se svým prvním hitem "Měls mě vůbec rád" stačila během dvou měsíců bodovat ve všech televizních i rádiových hitparádách. Stejnojmenné album právě vychází a dokazuje, že 1. singl z alba nemusí být vždy největším hitem.

Ewa Farna - foto

20. dubna 2008 v 11:33 | Klářin blogísek |  Ewa Farna
zdroj:www.ewafarna.cz

Herci z HSM - foto

18. dubna 2008 v 14:48 | klářin deníček |  HSM - photoshooty

Foto z Konzertů HSM

18. dubna 2008 v 14:25 HSM - foto s akcí atd...
Našla sem vám pár fotek z konzertů HSM. Doufám že se vám budou líbit. :-)

Devon Murray - životopis

17. dubna 2008 v 13:25 | Klářin deníček |  Devon Murray
Jméno: Devon Michael Murray
Datum narození: 28. října 1988
Znamení: štír
Místo narození: County Kildare, Irsko
Rodiče: Michael a Fidelma Murrayovi
Sourozenci: žádní
Postava: Seamus Finnigan

Výška: 160 cm
Barva vlasů: hnědá
Barva očí: modrá












Devon Murray, irský herec známý především jako představitel Seamuse Finnigana ve filmech o Harry Potterovi, se narodil jako jediný syn Fidelmy a Michaela Murrayových. Poté, co uspěl v národní talentové soutěži, se v šesti letech připojil ke školnímu divadlu "Billie Barry", odkud pak přešel do Národní školy múzických umění. Jeho filmová kariéra pak začala filmem This is My Father, kde mu role Christyho otevřela dveře na velká filmová plátna. Díky filmům Andělin popel a krátce nato Včerejší děti se pak dostal do povědomí světových diváků. A v roce 2001 byl obsazen ve filmové sérii Harry Potter a … do role Seamuse Finnigana, jednoho z bradavických, resp. nebelvírských studentů a Harryho kamarádů.
Mimo to je Devon také výborným jezdcem na koni a soutěží v exhibičních skocích po celém Irsku. Pokud zrovna "nepoletuje" kolem koní (kterých má 6 - Mini, Ashes, Jessie, Flex, Rosie a Max; má ještě 3 psy - Sting, Macken a Darragh), pak si rád svou energii vybíjí v motokrosu. Naopak, když si chce odpočinout, tráví čas s kamarády, poslouchá hudbu nebo hraje počítačové hry.


Filmografie:
2007 Harry Potter a Fénixův řád - Seamus Finnigan
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár - Seamus Finnigan
2004 Harry Potter a Vězeň z Azkabanu - Seamus Finnigan
2002 Harry Potter a Tajemná komnata - Seamus Finnigan
2001 Harry Potter a Kámen mudrců - Seamus Finnigan
2000 Včerejší děti - mladý Geoffrey
1999 Andělin popel - prostřední Malachy
1993 This is My Father - Christy

Devon Murray - foto

16. dubna 2008 v 14:29 | klářin deníček |  Devon Murray

Tom Andrew Felton - životopis

16. dubna 2008 v 14:04 Tom Andrew Felton
Rodné jméno
Thomas Andrew Felton
Další jména
Thomas Andrew Felton
Narozen
22. září 1987, Panna, 20 let
Kensington, London, Anglie, Velká Británie
Výška
1.85 m
Web
IMDB, Oficiální stránky, tomfelton.com - gallery, discussion board, biography and more.

Životopis

Tom je profesionálním hercem už devět let a na velkém plátně se poprvé objevil v roce 1996 v roli Peagreena ve snímku režiséra Petera Hewitta Pidilidi. V roce 1999 hrál Louise, syna Jodie Foster, ve snímku Anna a král. Objevil se také v několika britských televizních sériích jako například Bugs, ve které hrál Jamese, a v Second Sight, kde hrál po boku Clive Owena roli Thomase Inghama. Hrál také ve dvou hrách na čtvrtém kanále britského rádia BBC, kde ztvárnil Ioetha v The Wizard of Earthsea a Herkula v Here's to Everyone. Veřejnosti se poprvé představil v roce 1995, kdy hrál v několika špičkových televizních reklamách. Od dětství projevoval známky svého hereckého talent, ale k jeho koníčkům patří také rybolov. Na ryby chodí při každé volné příležitosti.

Tom Andrew Felton - Foto

14. dubna 2008 v 13:42 | Klářin deníček |  Tom Andrew Felton
S Emmou

Rupert Grint - životopis

12. dubna 2008 v 12:21 | Klářin deníček |  Rupert Grint

Celé jméno: Rupert Michael Grint
Datum narození: 24. srpna 1988
Barva vlasů: Zrzavé
Barva očí: Modré
Sourozenci: Bratr James a tři sestry Georgina, Samantha a Charlotte
Rodiče: Nigel a Jo
Bydliště: Hertfordshire, Anglie


ZÁJMY
Nejoblíbenější školní předmět: Chemie
Koníčky: Kreslení, fotbal, plavání a jízda na kole
Oblíbená hudba: Rap


Rupert Grint, je nejstarším z trojice hlavních dětských představitelů ve filmu Harry Pottera. Vystupuje ve představeních malého divadelního spolku. Postava Rona byla jeho nejoblíbenější již v době, kdy vůbec nevěděl, že bude ve filmu hrát. Ve škole má Rupert rád kreslení, během natáčení nakreslil například podobiznu herce Alana Rickmana, který hraje profesora Snapea.

Rupert Grint - Foto :-)

12. dubna 2008 v 12:14 | Klářin deníček |  Rupert Grint